Bereik een breder publiek met Realista BOOST

Start nu met een campagne en genereer verkeer voor uw advertenties zonder zich blauw te betalen! Realista Boost leidt kopers naar uw advertenties tegen een lage kost van €0.30 per klik

Voer uw campagnebudget in en klik op Promoten, om aan de slag te gaan.

/maand
* Uw budget wordt niet uitgegeven tenzij een koper doorklikt naar uw advertentie.
Reach more buyers

Genereer meer verkeer, inkoop en verkoop met Realista-Ads.

High-impactreclame eenvoudig gemaakt

U wilde graag simpele tools om uw bedrijf te laten groeien. Daarom hebben we Realista Boost ontwikkeld. Wilt u uw advertenties promoten en elke dag meer kopers bereiken? Realista Boost is een krachtig reclametool dat binnen de seconden voor u en uw bureau werkt. Realista Boost-Ads bereiken een publiek dat niet actief op zoek is naar een eigendom, maar de interesse van nieuwe en bestaande kopers wekken door subtiele herinneringen. Bovendien zal Realista Boost het integrale verkeer van je advertenties op Realista versturen naar je persoonlijke website.

Increase visits

Meer bezoekers voor uw advertenties

Met de data inzichten van Realista identificeren we de beste plaatsen en tijdstippen om uw ads te publiceren, zodat u het meest mogelijke aantal bezoekers krijgt voor uw budget. En bovendien betaalt u geen servicekosten. U betaalt enkel wanneer kopers op uw advertentie klikken.
Effective promotions

Eenvoudige en doeltreffende promotie

Wij zorgen voor het beheer van de Ads voor u. Het enige wat u hoeft te doen is op Promoten klikken om te beginnen. Realista Boost maakt gebruik van een geavanceerd algoritme dat automatisch al uw Ads plaatst waar uw doelgroep waarschijnlijk al aan het browsen is.
Guesswork

Zeg vaarwel tegen giswerk

We maken het gemakkelijk om te zien hoe uw ads scoren en delen u de gegevens die u nodig hebt om slimme zakelijke beslissingen te nemen.